Kamis, 11 September 2014

Että alueilla, joilla on liian alhainen pH (hapan)

Että alueilla, joilla on liian alhainen pH (hapan), on ensin kalkitus, joiden tavoitteena on nostaa happamuutta. Kalkitus voidaan tehdä hyvissä ajoin ennen siementen istuttamista, noin 2-4 viikkoa ennen istutusta. Joten paras aika naarmuttaa maaperän välillä 2-4 viikkoa ennen istutusta maa. Kuin tyyppi kalkkia käytetään kalkkikiveä kalsiitti (CaCO3) tai dolomiittia (CaMg (CO3) 2).
Yksi uuden strategian parantamisessa riittävyyttä,
303palace.com Agen Judi Bola SBOBET IBCBET Terpercaya Piala Dunia 2014  kestävyyttä ja omavaraisuus on käyttää niiden telakoille. Tilastot osoittavat, että suurin telakka Indonesiassa saavuttaa ala on 10,3 miljoonaa hehtaaria. Jos telakka voidaan optimoida toiminto, niin sen odotetaan edistävän merkittävästi riittävyys, turvallisuus, elintarvikkeiden omavaraisuus ja yhteisöä.
Tukeakseen optimointi telakan vaivaa, että läsnäolo tämän pienen kirjan, joka sisältää monenlaisia ​​teknisiä ohjeita suorittamisen viljelyn vihanneksia niiden telakoiden katsotaan tarpeellisiksi. Toivottavasti tämä yksinkertainen voi hyödyttää meitä kaikkia. Vieroitus on niin, että kasvit ovat tarpeeksi iso ja vahva ennen istutetaan maahan / potti niin parempi sopeutumiskyky. Samoin jos tuholaisia ​​(etanoita) tulee, syödään lehtiä, joten kasvit pysyä hengissä. Menetelmä vieroituksen: • Ota pieni pussi tai pieni säiliö (lasi kivennäisvettä, kivennäisvettä pullo kappaletta, kappaletta jne annettiin maitoa laatikko pohjaan reikä)

0 komentar:

Posting Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail